Breilessen ‘lang vest breien’ bij Rits In.

Zin in beter leren breien? In de maand april geef ik breilessen bij handwerkwinkel Rits In, waarin je leert een compleet vest te breien. Samen met de eigenaressen Mieke en Evelien heb ik een mooi patroon gekozen uit het Phildar breimagazine van afgelopen seizoen; een lang vest dat je zowel in het voorjaar als najaar kunt dragen.

De lessen zijn geschikt voor beginnende breisters die graag een kledingstuk willen breien, maar opzien tegen het lezen en begrijpen van een ‘ingewikkeld’ patroon met veel tekst. Heb je al ervaring met breien? Dan is het leuk om eens met andere dames gezamenlijk aan een project te werken. Een gezellige stok achter de deur zeg maar! Je krijgt hulp bij het lezen van het patroon, minderen, netjes afkanten en het aan elkaar naaien van de gebreide delen. Tussen de lessen werk je thuis verder aan het vest en ga je de volgende avond verder met een nieuw onderdeel van het patroon.

Lijkt je dit wat? Geef je dan op voor de handwerklessen ‘lang vest breien’ die op donderdagavond 14 april, 26 mei en 30 juni bij Rits In in Zwolle gehouden worden (19.30-21.30 uur)
De hele cursus kost € 75,- en is inclusief breipatroon met 12 bollen Phildar Phil Light in de kleuren die je leuk vindt. Met 3 draden tegelijk brei je dan in een paar maand een behagelijk, zacht vest, dat helemaal in het modebeeld past. Zoals je op de foto kunt zien, ben ik mijn vest in een poederroze tint aan het breien. Ook de dames van Rits In hebben het vest al op de pennen gezet.
Interesse? Stuur dan een mailtje naar info@ritsin.nl.

Voor deze breilessen zijn nog een paar plekjes vrij, dus wacht niet te lang met aanmelden. Bij meer belangstelling dan de maximale groepsgrootte toelaat, wordt de cursus in het najaar nog een keer gegeven. Ik heb er alvast zin in!